Transport

Onze transportoplossingen

Als er iets is waar wij als transportbedrijf ontzettend trots op zijn, dan is het wel onze expertise. Zo zijn we ons bij Jongstra Transport bewust van de risico’s die bij het transporteren van producten komen kijken. Daarom leggen we onze focus zoveel mogelijk op veiligheid en persoonlijke aandacht.

Al je producten vragen om specifieke opslag- en vervoerseisen. Om aan deze diversiteit te voldoen, combineren we onze jarenlange ervaring met een uiterste nauwkeurigheid in elke stap van het proces en zorgen we ervoor dat jouw producten in perfecte staat bij je klant arriveren.

Bij Jongstra Transport ben je verzekerd van:

Onze oplossingen

Meubeltransport

Bij Jongstra Transport zijn we betrokken bij de volledige logistieke keten van webshops, retailers en groothandels. Echter zijn wij gespecialiseerd in onder andere het transporteren van meubels. Van de kleinste bijzettafeltjes tot de zwaarste kasten, wij zorgen voor een veilig en efficiënt transportproces. Ons ervaren team biedt altijd de hoogste zorg en aandacht aan je producten, zodat die in perfecte staat op hun bestemming aankomen.

Vertrouw op Jongstra Transport voor meubelvervoer in:

Vrachtlogistiek

We zijn niet zomaar een transportbedrijf: bij ons vind je een breed scala aan vervoersoplossingen voor diverse ladingen. Onze chauffeurs hebben de expertise die nodig is om jouw vracht veilig en efficiënt van A naar B te brengen. 

Ons team is getraind in het hanteren van verschillende soorten ladingen, waaronder:

Retourlogistiek

Onze experts kruipen in de huid van jouw bedrijf. We begrijpen dan ook maar al te goed dat retourlogistiek een essentieel onderdeel is van de tevredenheid van je klanten. Heeft de ontvanger problemen met een product? Dan verzorgen wij het volledige ruil- of retourneringproces. We halen het product op bij je klant, ruilen het eventueel om, voeren kleine herstellingen uit, pakken het product opnieuw in en maken het weer verkoopklaar. Zo zorgen we ervoor dat elk aspect van de retourlogistiek efficiënt en zorgvuldig wordt afgehandeld, zodat je producten snel weer klaar zijn voor verkoop.

Montage/Assemblage

Onze service gaat verder dan alleen het afleveren van jouw product bij de ontvanger. Bij Jongstra Transport bieden we een totaal logistiek pakket, inclusief professionele montage- en assemblage-services door ervaren monteurs. Ons team staat klaar om producten ter plekke te monteren en neemt eventueel afval direct weer mee. Zo is je klant tevreden en ontvang jij goede beoordelingen!

Betaling bij levering

Om ervoor te zorgen dat je klant altijd tevreden is, bieden we hem de mogelijkheid tot betaling bij levering. Je klant kan betalen met:

Meer weten over onze transport- en warehousing-diensten?

Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over onze diensten?
Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen je graag!